Selecteer een pagina

Webinar organiseren? 6 tips voor meer deelnemers!

webinar organiseren

Geschreven door Wesley Jacobs

In mijn rol als accountmanager bij ITIS ben ik gedreven in het toepassen van social selling. Naast mijn eigen website, deel ik ook artikelen over social selling en online marketing op Frankwatching.com, Nerox.nl en Onlinemarketing.nl.

apr 25, 2024

Het organiseren van een webinar is een vast onderdeel van mijn social selling strategie. Een webinar is ideaal om een grote groep mensen tegelijk te informeren. Het is een leuke manier om potentiële klanten op een laagdrempelige manier kennis met je te laten maken. Ook is het ideaal om in contact te blijven met bestaande klanten. Organiseer je binnenkort zelf een webinar? In het artikel op Frankwatching geef ik je 6 ultieme tips om van je webinar een succes te maken!

Stappenplan bij het organiseren van een webinar

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat geldt ook bij het organiseren van een webinar. Om er een succes van te maken is het belangrijk dat je op tijd begint met de voorbereidingen. Dat begint met het bepalen van een onderwerp en het samenstellen van de inhoud. Om deelnemers aan te trekken zal je op tijd moeten beginnen met het promoten van je webinar.

Met bovenstaande geen moeite, maar valt de opkomst ondanks een groot aantal deelnemers vaak tegen? Dan is een mogelijke oorzaak dat je mensen de kans geeft om het webinar achteraf terug te kijken. Hoe dat precies zit leg ik ook aan je uit in het artikel op Frankwatching.

Artikel op Frankwatching

Nieuwsgierig geworden? Dan ga ik je niet langer in spanning houden. Hieronder vind je de link om het volledige artikel te lezen op Frankwatching.

Direct naar het artikel: Organiseer je een webinar? 6 tips voor meer deelnemers

Maak je na het lezen van dit artikel een uitstap naar Frankwatching? Lees dan ook mijn andere artikelen over social selling op het platform. Inmiddels hebben duizenden mensen mijn artikelen daar gelezen en als waardevol ervaren.

Na het lezen van mijn artikelen een vraag over social selling? Laat daar dan een reactie achter onder het artikel, zodat ik je kan voorzien van een antwoord. Wanneer je het artikel als waardevol hebt ervaren zou ik je willen vragen om mijn tips ook met anderen te delen. Zoals eerder gezegd staat het delen van kennis centraal bij het toepassen van social selling

Bedankt voor het lezen en alvast heel veel succes met het organiseren van je webinar!

 

Gratis E-book Social Selling

Het stappenplan voor salesprofessionals!

Blijf je vasthouden aan de traditionele manier van verkopen door middel van koud bellen en het versturen van niet persoonlijke e-mails? Dan zal de concurrent er in de toekomst steeds vaker met jouw ideale kandidaat of klant vandoor gaan.  Start vandaag nog met het toepassen van social selling als vast onderdeel van je salesaanpak. Op die manier zet je de concurrentie buitenspel!

Sinds 2018 heeft social selling mij onderstaande opgeleverd:

 • Naamsbekendheid
 • Een constante stroom van leads
 • Tevreden klanten en ambassadeurs
 • Hoge rankings in Google (SEO)
 • Meer verkopen

  Wil je aan de slag met het toepassen van social selling? In het gratis E-book leg ik in 7 heldere stappen aan je uit wat het is en hoe je social selling zelf kunt toepassen als onderdeel van je salesaanpak. Klik op onderstaande knop voor meer informatie over het Social Selling Stappenplan.

  Het verplicht achterlaten van je gegevens om het E-book te downloaden is niet nodig. Een e-mailadres van de klant moet je wat mij betreft verdienen, niet afdwingen 😉

  Cover E-book Social Selling Stappenplan

  Ook interessant…

  Share This