Selecteer een pagina

Contact

#1 Worden voor jouw doelgroep is mijn missie

Wat leuk dat je contact met mij wilt opnemen om verder te praten over het toepassen van social selling. Bij vragen mag je mij gerust een bericht sturen op Instagram of LinkedIn. Dat mag je ook doen wanneer je interesse hebt om op deze website een gastblog te schrijven. Op die manier kan ook jij anderen helpen met het toepassen van social selling.

Naast mijn artikelen over social selling heb ik op dit moment geen commercieel aanbod voor je om verder te helpen. Op zoek naar een partner om jou te helpen op het gebied van online marketing, zodat ook jij zichtbaar wordt bij de doelgroep? Dan kunnen onderstaande partners jou zeker helpen!

Meer lezen over social selling...

NEROX

Ben je op zoek naar een allround online marketeer? Dan ben je bij Hans Zoeteman van Nerox aan het juiste adres. Het delen van kennis is voor hem de eerste stap naar een mooiere digitale wereld. Om zichtbaar te worden bij de doelgroep kan hij jou helpen met SEO-optimalisatie, online advertenties (SEA), Google shopping, remarketing en adviseren over de digitale toegankelijkheid van websites- en digitale platforms. Ook kun je op zijn website terecht voor praktische tips over online marketing.

JENSEO

Sinds 2018 is Jens Verver actief als SEO-specialist. Hij kent de wondere wereld van SEO als geen ander en is in staat om jou in Jip-en-Janneke taal uit te leggen welke strategie er nodig is om jouw bedrijf organisch te laten groeien om hoger te komen in zoekmachines als Google en Bing. Naast zijn werk als freelance SEO-specialist is hij ook werkaam voor HEF Marketing, een gerenomeerd online marketingbureau in Rotterdam.